Voorstellen

  • Geplaatst op
  • 0
Voorstellen

Puur Geluk | Hoe het begon

Hoe Puur Geluk tassen en mode accessoires begon

Even voorstellen: Mijn naam is Yvonne en ik ben de eigenaresse van Puur Geluk. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man 2 kinderen. Verkopen zit in mijn bloed zeg ik altijd. Van jongs af aan vond ik het al leuk om mensen te helpen & te adviseren. Daarom besloten wij in 2004 te verhuizen naar het huis waar wij nu nog steeds wonen en ben ik in 2005 een eigen winkel begonnen met woon- & mode accessoires. 

 

Helaas liet mijn gezondheid mij in de steek en moest ik besluiten om mijn winkel op te geven na een paar jaar. Dat was een moeilijke keuze, maar ik kon niet anders. Ik bleef altijd het vertrouwen houden dat ik vroeg of laat weer aan de slag kon met hetgeen ik graag wilde: ondernemen!

 

Tijdens mijn revalidatie vroeg de arts wat mijn doel was aan het eind van het traject. Verder gaan waar ik gestopt was, was dan mijn antwoord. Dat vond de arts geen goed plan, maar tijdens mijn laatste gesprek met haar kon ik haar met trots vertellen dat ik dat doel wel bereikt had. Ik ging me namelijk na dat gesprek inschrijven bij de kamer van koophandel onder de naam: Puur Geluk. Puur Geluk, dat ik in Rotterdam mocht revalideren, Puur Geluk dat ik mezelf wist te herpakken. Als ik die kans niet had gekregen, had Puur Geluk nu niet bestaan. Natuurlijk kon ik het niet meer in de vorm van een winkel voortzetten, maar deed ik een flinke stap terug en begon ik een webwinkel. Zo kon ik zelf mijn eigen tijd indelen en mezelf niet voorbij lopen.

 

Ondertussen ben ik 4 jaar verder en heb ik een mooie klantenkring opgebouwd, heb ik op Facebook en Instagram lieve en trouwe volgers. Zijn er veel mensen die Puur Geluk (mij) weten te vinden als ze een tas, sjaal of andere mode accessoire nodig hebben. Echt, Ik ben jullie zo dankbaar! Adviseren en helpen doe ik zo ontzettend graag en daarom vind ik het altijd erg leuk als er iemand (op afspraak) aan huis komt of mij om advies vraagt via whatsapp of telefonisch. Ik trek letterlijk alles uit de kast om aan iemands wens te kunnen voldoen. Dan geeft het mij pas voldoening! 

 

Wat heb ik toch Puur Geluk dat ik deze kans heb gekregen!

Liefs, Yvonne

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✓ Snelle levering ✓ Telefonisch en persoonlijk advies ✓ Achteraf betalen mogelijk Verbergen